Να μην ανακοπεί η πορεία προς τα εμπρός ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - Ειδήσεις Pancreta

Για μία «κρίσιμη μάχη» έκανε λόγο το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνιζε από την πλευρά του την ανάγκη «να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα εμπρός».

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 27ο Δημοτικό Σχολείο της Κυψέλης ο πρωθυπουργός και έγινε δεκτός από αρκετό κόσμο εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών έκανε κάλεσμα στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους.

«Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες το πρωί, ως γνωστόν, άνοιξαν και ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα» είπε.

Και πρόσθεσε το εξής: «Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες, να τους καλέσω να προσέλθουν στην κάλπη, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, παρά το γεγονός ότι είναι σήμερα η θερμοκρασία υψηλή, εν τούτοις αξίζει τον κόπο για είκοσι λεπτά να είναι όλοι παρόντες και παρούσες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας» είπε.

»Ιδιαίτερα όμως θέλω να απευθυνθώ στις νέες και στους νέους, σ' αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν την ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους, να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα».

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr