Η λύση είναι ο Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες. - Ειδήσεις Pancreta

«Η Λύση είναι ο Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες» τόνισε ο κ Λυγερός από τον Σκαι Κρήτης από τους 92.1 Ο Ηλίας Λυγερός επεσήμανε ότι πρέπει να προκύψει μια δημοτική Αρχή η οποία θα ανατρέψει την παγιωμένη πολυετή και αναποτελεσματική διακυβέρνηση της πόλης και του Δήμου.                                                                                                               

Η κοινωνική πολιτική που υλοποιεί ο Δήμος δεν μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει στην υλοποίηση κεντρικών μόνο δράσεων που έχουν και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Η κοινωνική του παρέμβαση φαίνεται και αναδεικνύεται από τις αυτοτελείς δράσεις και την αντιμετώπιση των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων των Δημοτών. Η οικονομική πολιτική δεν μπορεί να είναι μόνο εισφορές, δυσκολίες  χορηγήσεων ενημεροτήτων και αποταμιεύσεις. Τα χρήματα των δημοτών πρέπει να επιστρέφουν σε αυτούς με έργα ανάπλασης και ανάδειξης της πόλης , με υλοποίηση δομών που προσφέρουν κοινωνικές παροχές (παιδικοί σταθμοί- γηροκομεία κλπ) και αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων ( καθαριότητα- κυκλοφοριακό- βελτίωση οδοστρωμάτων κλπ)

Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το επίπεδο των σχέσεων, εμείς πάντοτε επεξεργασμένα και λεπτομερειακά, τα θέταμε στους αρμοδίους, οι οποίοι δυστυχώς τις περισσότερες φορές έκλειναν τα «αυτιά» τους σε αυτά. Θυμηθείτε μόνο πόσο άδοξα χάθηκε η δυνατότητα υλοποίησης της πρότασης μας για τη διεκδίκηση της πόλης μας σαν πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021, επειδή δεν ήταν πρόταση της δημοτικής αρχής.


Πηγή: pancreta.gr