Στο Ηράκλειο ο Μητσοτάκης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Στην Κρήτη θα βρεθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρεβρεθεί στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παρόντες στην εκδήλωση αναμένεται να είναι ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου:

Την Παρασκευή 18/1/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ (κάτω Αρχάνες) θα πραγματοποιηθεί Πολιτική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν και οι κύριοι Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής - Βουλευτής Ηρακλείου,Κώστας Τσιάρας Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Βουλευτής Καρδίτσας, Μανώλης Κεφαλογιάννης Ευρωβουλευτής, επικεφαλής Ευρωβουλευτών ΝΔ. 

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38 καθημερινά 18:00-21:00. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2811810280.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr