Ηράκλειο: «Αδειάζουν» τους ανθρώπους της Αριστεράς - Ειδήσεις Pancreta

Προσβλητικό άδειασμα, που δεν ταιριάζει στην Αριστερά και στους ανθρώπους που την υπηρετούν, πραγματοποιεί και επισήμως, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την εβδομάδα που πέρασε επιβεβαιώνει πως ο συνδυασμός «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» που στήριξε στις προηγούμενες εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου της πέφτει πλέον «λίγος» και πως ψάχνεται και σε άλλους χώρους για να βρει κάτι καλύτερο.

Στην ανακοίνωση βέβαια, οι πασοκικές αναζητήσεις ονομάζονται «διερευνητικές επαφές, συζητήσεις και διεργασίες για τη δημιουργία ενός ευρύτερου αυτοδιοικητικού σχήματος από το οποίο θα προκύψει ο επικεφαλής».

Άσχετα με το αν η παράταξη έχει ήδη ανακοινώσει την κάθοδό της, άσχετα με το αν υπάρχει ήδη επικεφαλής, άσχετα με το αν υπάρχουν σε αυτήν άνθρωποι που είναι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν σταθερή πορεία στον χώρο της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης.

Οι ινστρούχτουρες κάνουν ότι δεν βλέπουν και συνεχίζουν να ψάχνουν αποδυναμώνοντας τους δικούς τους ανθρώπους.

Η εξέλιξη μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη: Θα καταλήξουν στην υπάρχουσα λύση αλλά ως «λύση ανάγκης» έχοντας ήδη ψαλιδίσει την όποια δυναμική της. Και φυσικά αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό εκείνοι δεν θα φταίνε.

Ποτέ δεν φταίνε εξάλλου, πάντα ο γιαλός είναι στραβός.

Μάριος Διονέλλης

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr