φωτο αρχείου

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρεί επισήμως ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος συναντήθηκε στις 12 το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μισή ώρα

Η πρόταση είχε γίνει εδώ και καιρό και σήμερα οι δύο άνδρες έδωσαν και τυπικά τα χέρια.

Ο Χάρης Θεοχάρης είναι ο 78ος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρούσα Βουλή.

Στην αποψινή ψηφοφορία θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2019, ωστόσο ερωτηματικό παραμένει η στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς εκείνος είχε εκφραστεί θετικά, αλλά η ΝΔ αρνητικά. 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωσή:

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr