Μετά τον καβγά με Καμμένο, ο Κοτζιάς μιλάει ακόμη και για παραίτηση - Ειδήσεις Pancreta

Συνέχεια στο επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο δίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να μιλάει ακόμη και για το ενδεχόμενο παραίτησής του.

Μετά τη δημόσια αντιπαράθεση που είχαν με ανακοινώσεις και δηλώσεις οι ΑΝΕΛ με τον υπουργό Εξωτερικών, επεισόδιο σημειώθηκε και κατά τη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Νίκος Κοτζιάς φέρεται να καταλόγισε στον Πάνο Καμμένο ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική μέσα από προσωπικές στρατηγικές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροσβεστική παρέμβαση του Νίκου Παππά στην διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ πηγές σημειώναν πως το θέμα έληξε με τις δύο πλευρές να δίνουν εκατέρωθεν διευκρινίσεις.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Νίκος Κοτζιάς δεν ικανοποιήθηκε από τη στάση του πρωθυπουργού και άλλων μελών της κυβέρνησης, εκτιμώντας πως δεν τον κάλυψαν και υπήρξε μια υπερβολική διαλλακτικότητα προς τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πριν την αναχώρησή του για τις Βρυξέλλες για τις εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωασιατικής Συνόδου Κορυφής.

Πηγή


Πηγή: pancreta