Ηράκλειο: Αντίδραση Μπαντουβά στις μεθοδεύσεις της ΝΟΔΕ - Ειδήσεις Pancreta

Την στήριξή του στο πρόσωπο του νυν δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, εξέφρασε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπαντουβάς, δηλώνοντας ότι συντάσσεται με το σκεπτικό των εννέα δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται στην ΝΔ. 

Ο πρώην βουλευτής τονίζει ότι πρέπει να σταματήσουν τα κομματικά καπελώματα και τα μικροπολιτικά παιχνίδια και ζήτησε να αφεθούν οι πολίτες νηφάλιοι να επιλέξουν...

Η ανάρτηση του Κώστα Μπαντουβά στο facebook:

Ανεπιφύλακτα συντάσσομαι κι εγώ ο Κωνσταντίνος Κ.Μπαντουβάς τέως βουλευτής Ηρακλείου ΝΔ, με το σκεπτικό των προσκείμενων στη ΝΔ δημοτικών συμβούλων και δηλώνω ότι στηρίζω τον Άξιο καθ'όλα δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό.

Ας σταματήσουν επιτέλους τα κόμματα, τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, εις βάρος των Ελλήνων δημοτών κι ας τους αφήσουν ήσυχους και νηφάλιους να διαλέξουν τον καλύτερο σχηματισμό για δημοτική αρχή του τόπου τους, γιατί ο δήμος είναι η προέκταση της αυλής του σπιτιού τους όπως έλεγα και λέω πάντα.

Πιστεύω ότι ήρθε καιρός να σταματήσουν τα κομματικά καπελώματα των δήμων αλλά - γιατί όχι - και των περιφερειών.

ΝΟΔΕ: Σεβόμαστε τον κ. Μπαντουβά, αλλά υπάρχουν κομματικά όργανα

Σε πιο ήπιο τόνο ήταν αυτήν την φορά η απάντηση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στην ανοιχτή δήλωση στήριξης του Βασίλη Λαμπρινού από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΝΟΔΕ τιμά και σέβεται τον κ. Μπαντουβά αλλά τόνισε για ακόμη μία φορά ότι υπάρχουν διαδικασίες και όργανα για αυτές τις αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΝΔΟΕ Ηρακλείου:

Τιμούμε και σεβόμαστε τον αγαπημένο σε όλους μας Κωστή Μπαντουβά. Ενεργό πολίτη, πετυχημένο επιχειρηματία και πρώην βουλευτή μας.

Όπως όμως και τότε που υπηρέτησε ενεργά την παράταξη μας έτσι και σήμερα υπάρχουν κανόνες και εμείς τους τηρούμε.Υπάρχουν διαδικασίες και όργανα. Ήταν άλλωστε πάντοτε υπέρμαχος της πειθαρχίας.

Στη διάθεση σας αγαπητέ κ. Κώστα για συνάντηση και ανταλλαγή επιχειρημάτων. Ξέρετε ότι είσαστε στη καρδιά μας.

Πηγή


Πηγή: pancreta