Αποχωρεί από τους ΑΝ.ΕΛΛ. ο Γ. Λαζαρίδης - Ειδήσεις Pancreta

Την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης.

Η αποχώρηση του κ. Λαζαρίδη έρχεται σε συνέχεια σειράς αποχωρήσεων διαφόρων στελεχών των ΑΝ.ΕΛΛ. με αφορμή το Μακεδονικό, με αποκορύφωμα τη διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου που υπερψήφισε την πρόταση μομφής.

Μετά και απ' αυτή την εξέλιξη, ο κυβερνητικός συνασπισμός μετράει 152 βουλευτές. Εξ αυτών οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ και οι 7 των ΑΝ.ΕΛΛ.

Αν και δεν έχει κοινοποιήσει ακόμα τους λόγους για την ανεξαρτητοποίησή του, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαζαρίδης ήταν μεταξύ των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛΛ. που κατά τις καταγγελίες είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. «Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες» είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Με ανακοίνωσή της στις 18 Ιουνίου η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ζητούσε άλλωστε από τον βουλευτή να ανεξαρτητοποιηθεί θυμίζοντάς του ότι «εκλέχτηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο χάρη στη μαζική στήριξη που είχε από τον θρησκευόμενο κόσμο».

Πηγή


Πηγή: pancreta