Φώφη: Η συμμετοχή των υποψηφίων δεν διαιρεί, πολλαπλασιάζει... - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Με θετικά σχόλια αντιμετώπισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, την υποψηφιότητα Καμίνη για την προεδρία του νέου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε με τη συνάντησή της με τον δήμαρχο Αθηναίων.

«Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης», δήλωσε αρχικά η κ. Γεννηματά, η οποία έστειλε μήνυμα ενότητας και συνύπαρξης κάτω από την ομπρέλα του νέου φορέα: 

Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης επανέλαβε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, υποστηρίζοντας ότι πρόθεσή του είναι η ενότητα της παράταξης. Όπως τόνισε, «ενωμένη η παράταξή μας θα γίνει και πάλι μεγάλη, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, και όχι να αποτελέσει ένα δευτερεύον συμπλήρωμα στα σχέδια των άλλων».

πηγή


Πηγή: pancreta