Ξανάκλεισε το αμαξοστάσιο στο Ηράκλειο - Αδιέξοδο με τα σκουπίδια - Ειδήσεις Pancreta

Σε νέο αποκλεισμό του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου προχώρησαν οι συμβασιούχοι της καθαριότητας παρά τη χθεσινή δέσμευσή τους ότι θα επιτρέψουν στους μόνιμους υπαλλήλους να πραγματοποιήσουν την αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη. Ελάχιστοι τόνοι σκουπιδιών πρόλαβαν να μαζευτούν στις λίγες ώρες της Δευτέρας που σταμάτησε ο αποκλεισμός. 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη η απόφασή τους ελήφθη ξαφνικά τα ξημερώματα και ενώ μέχρι τις 12.30 η αποκομιδή συνεχιζόταν ακτινωτά στις γειτονιές του Ηρακλείου με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ
 

Πολύ μικρός αριθμός απορριμματοφόρων που κατά την ώρα του νέου αποκλεισμού βρίσκονταν εκτός του αμαξοστασίου συνεχίζουν το έργο της αποκομιδής.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ
 

Το πρωί της Δευτέρας είχαν κληθεί εκτάκτως στο κτίριο της Εισαγγελίας Ηρακλείου οι εμπλεκόμενοι με το θέμα των απορριμμάτων προκειμένου να βρεθεί τάχιστα λύση για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη.  Αν και τα σκουπίδια μαζεύονται από το ιστορικό κέντρο και τα κρίσιμα σημεία, εντούτοις η κατάσταση στις γειτονιές της πόλης έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

πηγή


Πηγή: pancreta