Τα κρητικά προϊόντα έφτασαν στο... Ντουμπάι - Ειδήσεις Pancreta

Από το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελληνικών Προϊόντων στο Ντουμπάι | Περιφέρεια Κρήτης

Στο «1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελληνικών Προϊόντων», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Στόχος της συμμετοχής ήταν η προβολή και η παρουσίαση κρητικών προϊόντων σε τοπικούς αγοραστές αλλά και σε Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανώλης Χνάρης εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης και παρουσίασε την ενιαία, ολοκληρωμένη προσπάθεια την οποία κάνει η Περιφέρεια και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σχετικά με τη σήμανση των προϊόντων (brand name «ΚΡΗΤΗ»).

Τέλος, σε ειδική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία των κρητικών προϊόντων ενώ εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από την εταιρεία «G&D Natural Products», κυρίως για τα τυροκομικά προϊόντα του νησιού.

Η ίδια εταιρεία, μέσα στο επόμενο διάστημα, φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε τοποθέτηση κι άλλων κρητικών προϊόντων στα σημεία λιανικής πώλησης τα οποία διαθέτει, μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης διαδικασίας, η οποία ισχύει για εισαγωγή προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

πηγή


Πηγή: pancreta