O Νίκος Μυρτάκης στο τιμόνι της Παγκρήτιας Τράπεζας - Ειδήσεις Pancreta

Σε συνάντηση στελεχών που έγινε, το Σάββατο, στα γραφεία της Παγκρήτιας Τράπεζας, ο Γιάννης Λεμπιδάκης ανακοίνωσε πως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το στρατηγικό επενδυτή Μιχάλη Σάλλα, παρέδωσε τα ηνία της τράπεζας, στον Νίκο Μυρτάκη, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Ο Γιάννης Λεμπιδάκης, βρισκόταν στο τιμόνι της τράπεζας τα τελευταία 23 χρόνια και ήταν ο άνθρωπος ο οποίος σχεδίασε και υλοποίησε, ένα από τα πιο οραματικά πλάνα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, μέσα από τη δημιουργία ενός τραπεζικού συνεταιρισμού, ο οποίος εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη συνεταιριστική τράπεζα της χώρας.

Στην καθιερωμένη συνάντηση στελεχών στα γραφεία της Παγκρήτιας, ανακοίνωσε πως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το στρατηγικό επενδυτή Μιχάλη Σάλλα, μπορεί να παραδώσει τα ηνία της τράπεζας, ικανοποιημένος με την εξέλιξη που δίνει νέα ώθηση στην Παγκρήτια. 

Στην θέση του θα βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μυρτάκης, ο οποίος έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην είσοδο του Μιχάλη Σάλλα, ως στρατηγικού επενδυτή στην Παγκρήτια Τράπεζα. 

Πλέον, απομένει η επίσημη έγκριση της συνεργασίας από την Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία είναι μεν τυπική αλλά ουσιαστική και θα ανάψει το πράσινο φως για την αλλαγή σελίδας στην Παγκρήτια Τράπεζα.

πηγή


Πηγή: pancreta