Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 39χρονου στην Ρογδιά - Ειδήσεις Pancreta

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Ρομά, ο οποίος αγνοούταν και εντοπίστηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητο του στην Ρογδιά.

Ο 39χρονος, ο οποίος ασχολούνταν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ήταν από το Ηρακλειο και κατοικούσε στην Αθήνα αλλά ερχόταν συχνά στο Ηράκλειο για δουλειές. 

Ο 39χρονος φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στη ρινική χώρα, με τις αρχές να καταλήγουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική πράξη ενώ στο σώμα του, φέρει εκχυμώσεις και μόλωπες.

Η αστυνομία, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, θεωρεί ότι οι δράστες αφού χτύπησαν βάναυσα και δολοφόνησαν τον 39χρονο τον έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πέταξαν σε ενα ρυάκι, θέλοντας να εξαφανίσουν το πτώμα του, εκμεταλλευόμενοι και τις συνθήκες του καιρού.

Μάρτυρας- κλειδί φέρεται να έχει πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση ενώ οι αστυνομικές αρχές παίρνουν καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού του περιβάλλοντος, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τις επαγγελματικές τους σχέσεις, τα τελευταία τηλεφωνήματα και τα ραντεβού που είχε στο Ηράκλειο καθώς πριν εξαφανιστεί είχε πει στους οικείους του ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι για μια δουλειά. 

πηγή


Πηγή: pancreta