Απανωτά τροχαία με την έναρξη του έτους στην Κρήτη - Ειδήσεις Pancreta

Λίγα μόνο λεπτά μετά τον ερχομό του νέου έτους η Κρήτη θρήνησε το πρώτο θύμα στην άσφαλτο για το 2017. Συνολικά 68 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη το 2016. Λόγω της κακοκαιρίας σημειώνεται παγετός σε αρκετούς δρόμους του νησιού ενώ κλειστός παραμένει ο δρόμος προς τον Ομαλό στα Χανιά.

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου ένας 36χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας από τα Μάλια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην επαρχιακή που συνδέει τα Μάλια με το Κράσι και το Μοχό. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ζωντανός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε άλλο τροχαίο, το πρωί της Δευτέρας ένας 25χρονος τραυματίστηκε όταν έχασε τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε και αυτό ανετράπη στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών, κοντά στο Βενεράτο. Σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, λόγω του παγετού σημειώνονται αρκετά ατυχήματα στο νησί με μικροτραυματισμούς ή μόνο υλικές ζημιές. Δύο τροχαία σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου.

Στα λευκά παραμένουν τα ορεινά της Κρήτης, με το χιόνι να ξεπερνά τα δύο μέτρα σε περιοχές του Ομαλού, στα Λευκά Όρη Χανίων. Κλειστός παραμένει ο δρόμου Χανίων – Ομαλού στη θέση από «Πέτρα Σέλι» και «Λάκκους».

πηγή


Πηγή: pancreta