Γ. Ματαλλιωτάκης: Η Κρήτη “αγκάλιασε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ειδήσεις Pancreta

Φανερά ικανοποιημένος για τον τρόπο που η Κρήτη “αγκάλιασε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίζεται ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης.  Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε σε δηλώσεις του ήταν εντυπωσιακός o τρόπος που οι πολίτες  με ξεκάθαρη στάση και ενθουσιασμό προδιέγραψαν την επιθυμία τους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία σε αυτό που ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης  περιέγραψε ως εξής «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας».

Ιδιαίτερα στάθηκε ο κ. Ματαλλιωτάκης στην παρακάτω φράση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου τόνισε :«Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω . Άλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα».

Σχολιάζοντας ο πολιτευτής όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης αλλά και ο τρόπος που ο κόσμος τα αντιμετώπισε ο κ.Ματαλλιωτάκης ανέφερε: “ Ο πρόεδρος μας κοίταξε τους πολίτες κατάματα και μίλησε στις καρδιές τους με τη γλώσσα της αλήθειας. Και ο κόσμος που διαθέτει αισθητήριο και κριτήριο αντιλήφθηκε αυτήν την αλήθεια και δήλωσε έτοιμος να σταθεί στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας για να έρθουν καλύτερες μέρες στη χώρα”.

Ο κ.Μητσοτάκης επιχείρησε άνοιγμα σε νέους ανθρώπους που απογοητευμένοι από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν διέξοδο σε ένα πολιτικό χώρο σταθερό με όραμα και πρόγραμμα για τη χώρα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει ακέραια την εμπιστοσύνη που όλο και περισσότεροι πολίτες δείχνουν στη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον κ.Ματαλλιωτάκη που  ακολουθώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να καταγράψει αντιδράσεις και απόψεις για το κλίμα που πλέον είναι σταθερά ανοδικό για τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση και αυριανή Κυβέρνηση. Μάλιστα στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας προσχωρούν πλέον ψηφοφόροι από άλλους πολιτικούς χώρους, εκτιμώντας τόσο τη νέα αντίληψη που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και τη μοναδική ευκαιρία που δίνει το πρόγραμμα του κόμματος για έξοδο από την κρίση.

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης της Κρήτης η οποία όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης μπορούν να φέρουν την Κρήτη στο κέντρο της αναπτυξιακής πορείας της χώρας ως υπόδειγμα αειφορίας και βιωσιμότητας αλλά και  περιβαλλοντικό παράδεισο στη Μεσόγειο, όπως παρατήρησε ο κ. Ματαλλιωτάκης έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και απομένει πλέον μόνο η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας για να υλοποιηθεί το αξιόπιστο, αποτελεσματικό και ουσιαστικό πρόγραμμα της.


Πηγή: pancreta