Ένας 22χρονος θύμα (κι άλλου) τροχαίου στην Κρήτη - Ειδήσεις Pancreta

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος άφησε τη ζωή του στους δρόμους της Κρήτης τα ξημερώματα της Δευτέρας και μάλιστα με τραγικό τρόπο αφού βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του. Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 11χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε άλλο τροχαίο την Κυριακή στη Βιάννο.

Το περιστατικό της Δευτέρας σημειώθηκε στη Μεσαρά, στον επαρχιακό δρόμο Αγίων Δέκα - Βαγιωνιάς, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες χωρίς να προλάβει ο οδηγός να απεγκλωβιστεί, με συνέπεια να απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα και προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι αιτίες της εκτροπής του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση ενός 11χρονου κοριτσιού από τη Βιάννο, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα όταν βρισκόταν με τη μητέρα και τον αδελφό της σε όχημα που συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο Βιάννου - Ιεράπετρας.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Παιδοχειρουργική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

(Από το τροχαίο στη Βιάννο | Φωτ. ΗΧΩ της Βιάννου)


Πηγή: efsyn.gr