Ηράκλειο: Πιθανή βεντέτα πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ - Ειδήσεις Pancreta

Λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με καλάσνικοφ που δέχτηκε αυτοκίνητο στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τρίτης (30/4).

Σύμφωνα με το cretalive, φαίνεται ότι χρησιμοποιήσαν καλάσνικοφ και πιστόλια. Ο 23χρονος που τραυματίστηκε στην αριστερή ωμοπλάτη φέρεται να δέχθηκε τα πυρά ενώ πήγαινε να πετάξει σκουπίδι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού site πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2023, ο 23χρονος και ο αδερφός του είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 43χρονου συγγενικού τους προσώπου. Όπως σημειώνεται του είχαν στήσει ενέδρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή των Πραιτωρίων και μάλιστα το σκηνικό είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας.

Ο 43χρονος κατάφερε να διαφύγει από τα πυρά χωρίς να τραυματιστεί.

Επισήμως, οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών όμως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τον συσχετισμό των δύο ένοπλων επεισοδίων.

Ο 23χρονος μετέβη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τραύμα στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


Πηγή: tvxs.gr