Σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 η κεντρική εκδήλωση του Μιχάλη Καραμαλάκη στην Πλατεία Αγίου Τίτου - Ειδήσεις Pancreta

Στην Πλατεία του Αγίου Τίτου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00. Παρουσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», ο Μιχάλης Καραμαλάκης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στο δήμο Ηρακλείου, καθώς και τους συνοδοιπόρους αυτού του εγχειρήματος, που απαρτίζουν και το ψηφοδέλτιό του.

Όπως δήλωσε ο κ. Καραμαλάκης: «Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα προσωπικά αλλά και το σύνολο του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην κεντρική μας εκδήλωση, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00 στην Πλατεία του Αγίου Τίτου. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το πρόγραμμά μας για το δήμο Ηρακλείου, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σχεδιάσουμε από κοινού την επόμενη ημέρα. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημότες να δώσουν το «παρών».


Πηγή: pancreta.gr