Ηράκλειο: Ανήλικη καταγγέλλει πως είναι θύμα εκδικητικής πορνογραφίας - Ειδήσεις Pancreta

Επί τρεις εβδομάδες ένας 20χρονος άντρας από χωριό του Ηρακλείου είχε κάνει τη ζωή της ανήλικης πρώην κοπέλας του κόλαση, καθώς αναρτούσε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσωπικές φωτογραφίες της που του είχε αποστείλει η ίδια όσο είχαν δεσμό. Το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαϊου όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το κορίτσι -που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18- πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αρχανών Αστερουσίων μαζί με τον πατέρα της, προκειμένου να καταγγείλει τον πρώην φίλο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 20χρονος δεν πήρε με καλό μάτι το γεγονός, ότι η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν και τελικά αποφάσισε να διανείμει σε κοινούς φίλους και σε συμμαθητές της πολύ προσωπικές φωτογραφίες της κοπέλας. Η αστυνομία πολύ γρήγορα έφτασε στα ίχνη του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 15χρονο ξάδερφό του, που ενεπλάκη επίσης στη διάδοση των φωτογραφιών, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συνελήφθη, επίσης, και ο 37χρονος πατέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πατέρας γιος αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ωστόσο ο 20χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα.


Πηγή: ertnews.gr