Λ. Καζαντζίδη: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο τμήμα καθόδου - Ειδήσεις Pancreta

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα καθόδου από Καλλιθέα προς Αλικαρνασσό και την συνέχιση του έργου στο αντίστοιχο τμήμα ανόδου, προχωράει σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ένα από τα “σημαντικότερα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Ηρακλείου”.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, πραγματοποιώντας αυτοψία στο έργο το πρωί της Δευτέρας 22/5, συνομίλησε με διερχόμενους οδηγούς και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας Κρήτης προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας. Ενισχύουμε την πολιτική προστασία μιας μεγάλης και πολυσύχναστης περιοχής. Ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας. Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών, δίνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας για το πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία.».

Υπενθυμίζεται, ότι το έργο περιλαμβάνει σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας, για την αντιμετώπιση της ανεπαρκούς απορροής των όμβριων υδάτων. Ο προϋπολογισμός των αντιπλυμμυρικών έργων και της αποκατάστασης του οδοστρώματος με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο ανέρχεται σε 4.500.000 ευρώ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι διερχόμενοι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.


Πηγή: pancreta.gr