Βιασμός 15χρονου: Ποινική δίωξη και στον 46χρονο γιατρό - Το στοιχείο που τον «πρόδωσε» - Ειδήσεις Pancreta
φωτο αρχείου
 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που έχει συγκλονίσει την Κρήτη
 

Μπορεί να άργησε ο εισαγγελέας, αλλά άσκησε τελικά ποινική δίωξη στον 46χρονο ουρολόγο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου στην Κρήτη, τον οποίο εξέδιδε ο 66χρονος λυράρης.

Σύμφωνα με το Mega, στον γιατρό, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε αργία μετά από απόφαση του υπουργείου Υγείας, ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να συλληφθεί.

Μιλώντας στο Mega, ο διοικητής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης επισήμανε πως αμέσως μόλις πληροφορήθηκε επισήμως την εμπλοκή του γιατρού στην υπόθεση κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες θέτοντας τον σε αργία. «Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού».

Ο 46χρονος γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, ήταν μια από τις επαφές του, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού χωρίς όμως να προχωρήσει σε ερωτική επαφή. Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν ενδελεχώς το κινητό του τηλέφωνο. Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια. Έχει περιγράψει πρόσωπα, μέρη και καταστάσεις, με τις Αρχές να έχουν βρει ήδη τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών μέσω των οποίων κλείνονταν τα ραντεβού.

Τι «πρόδωσε» τον γιατρό

Ο 15χρονος, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει δώσει στις Αρχές, φαίνεται πως θυμάται τα πάντα. Μέρα, ώρα, σημείο του ραντεβού τους αλλά ιδιαίτερα το αυτοκόνητο του 46χρονου, που όπως όλα δείχνουν ήταν αυτό που τον πρόδωσε.

Όπως είπε ο ανήλικος, το αυτοκίνητό του ξεχωρίζει από άλλα της περιοχής, καθώς είναι πολύ ακριβό και έτσι μέσω καμερών ασφαλείας, οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο και τον ίδιο τον γιατρό.

Ο 15χρονος είπε ότι ο άνδρας ήρθε σε αυτό το ραντεβού, αλλά έφυγε εξαιτίας έλλειψης χρόνου. Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι πήγε στο ραντεβού, είδε ότι είναι ανήλικος προφασίστηκε έλλειψη χρόνου και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος λυράρης, παραμένει προφυλακισμένος στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μέχρι την απολογία του το πρωί της Παρασκευής.


Πηγή: ieidiseis.gr