Ηράκλειο: Αύριο, Δευτέρα, το τελευταίο αντίο στην Μαίρη Μουρτζάκη, εργαζόμενη στο κυλικείο του μοιραίου τρένου - Ειδήσεις Pancreta

Η τελευταία πράξη του δράματος που ζει η οικογένεια της 50χρονης Μαίρης Μουρτζάκη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα διαδραματιστεί αύριο το μεσημέρι, στο Ηράκλειο.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της 50χρονης, που είχε βάρδια στο κυλικείο του Intercity, το μοιραίο βράδυ, θα γίνει στη 1 το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο του Ηρακλείου. Εκεί θα συγκεντρωθούν μέλη της οικογένειάς της, φίλοι και απλοί πολίτες για να της πουν το τελευταίο αντίο σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Η Μαίρη Μουρτζάκη, με καταγωγή από το Αντισκάρι του δήμου Φαιστού, στη Μεσαρά, ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στο Ηράκλειο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει καθώς έπιασε δουλειά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η βάρδια της περασμένης Τρίτης, όμως, έμελλε να είναι και η τελευταία για την 50χρονη γυναίκα από την Κρήτη, για τον άδικο χαμό της οποίας, όπως και των δεκάδων άλλων θυμάτων αυτής της τραγωδίας, θρηνεί το πανελλήνιο.


Πηγή: ertnews.gr