Θρήνος στα Ανώγεια από τον χαμό του Χαράλαμπου Κων. Σκουλά του “Μεταξά” σε ηλικία 65 ετών - Ειδήσεις Pancreta

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε δρόμο της Κρήτης και συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο, κοντά στο εμπορικό λιμάνι Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το anogi.gr

Συγκίνηση και θλίψη επικρατεί στα Ανώγεια από την είδηση του θανάτου, του Χαράλαμπου Κωνσταντίνου Σκουλά “Μεταξά” σε ηλικία 65 ετών. Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε αργά το απόγευμα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου στον παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου, κοντά στο λιμάνι, όταν αγροτικό όχημα τον παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Παρά την επέμβαση του ΕΚΑΒ, ο Χαράλαμπος Σκουλάς δυστυχώς άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Πλήθος κόσμου από τα Ανώγεια βρέθηκε στο ΠΑΓΝΗ μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσέ η μοίρα σε ένα πολύ καλό Ανωγειανό και άνθρωπο. Σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Ο Χαράλαμπος Σκουλάς ήταν συνταξιούχος αστυνομικός. Τα τελευταία 3 χρόνια η οικογένεια του διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Τσαλικάκι στο Γάζι.

Στη γυναίκα του Ζαφειρένια, τα παιδιά και όλους τους οικείους του, η ΑΝΩΓΗ απευθύνει τα θερμότερα συλλυπητήρια της. 

Καλοστραθιά “Μεταξά”

Η κηδεία του Χαράλαμπου Κων. Σκουλά “Μεταξά”, που “έφυγε” από τη ζωή στα 65 του χρόνια, θα τελεστεί στα Ανώγεια, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Περαχώρι. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.


Πηγή: anogi.gr