Νέα υπόθεση ασέλγειας και βιασμού ανήλικης - Συνελήφθη 61χρονος στο Ηράκλειο - Ειδήσεις Pancreta
Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε έναν 61χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ κατηγορείται και τον βιασμό της μίας εξ αυτών.
 

Ο 61χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη, οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε κατηγορίες για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, κι έτσι θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Η καταγγελία έγινε από την 16χρονη, σήμερα, κοπέλα και αφορά βιασμό και ασέλγεια τα εννέα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 61χρονος ήταν φίλος της οικογενείας και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του είχαν, ασελγώντας στην μία ανήλικη επί σειρά ετών. Η 16χρονη αποφάσισε να μιλήσει στην οικογένειά της, καθώς διαπίστωσε ότι ο 61χρονος είχε ασελγήσει και στην 9χρονη αδερφή της.


Πηγή: efsyn.gr