Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε σχολεία της Κρήτης – Ποια τμήματα ανέστειλαν τη λειτουργία τους - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Με σταθερό ρυθμό αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στη σχολική κοινότητα στην Κρήτη, όπου χθες Τρίτη διαπιστώθηκε ότι νοσούν 102 μαθητές και 11 εκπαιδευτικοί.

Στα Χανιά τη Δευτέρα εντοπίστηκαν σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία 15 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές, 1 κρούσμα σε εκπαιδευτικό και 1 κρούσμα σε άτομο του υπόλοιπου προσωπικού. Χθες Τρίτη, εντοπίστηκαν 14 νέα κρούσματα σε μαθητές και ένα κρούσμα σε εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σήμερα στα Χανιά, δηλώθηκαν 5 νέα κρούσματα κορονοϊού σε 4 διαφορετικά τμήματα ενώ τη Δευτέρα είχαν δηλωθεί 5 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 4 διαφορετικά
Από την αρχή Νοεμβρίου σε Γυμνάσια και Λύκεια των Χανίων έχουν καταγραφεί συνολικά 94 κρούσματα κορονοϊού, σε μαθητές οι οποίοι φοιτούν σε 82 διαφορετικά τμήματα σχολείων.

Στο Ρέθυμνο δηλώθηκε νόσηση 29 μαθητών και ενός εκπαιδευτικού στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στην πρωτοβάθμια, πέντε μαθητών και ενός ακόμα εκπαιδευτικού.
Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν 21 κρούσματα μαθητών αλλά και πέντε κρούσματα καθηγητών, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα τμήματα του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω συρροής κρουσμάτων κορονοϊού.
Στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση δηλώθηκαν 24 κρούσματα σε μαθητές και 2 σε εκπαιδευτικούς,
Τέλος στο Λασίθι δηλώθηκαν 4 περιστατικά μαθητών και ενός εκπαιδευτικού


Πηγή: ertnews.gr