Επεισοδιακή σύλληψη ανεμβολίαστης δημοτικής υπαλλήλου στο Αρκαλοχώρι - Ειδήσεις Pancreta

EUROKINISSI

Στη σύλληψη μίας δημοτικής εργαζόμενης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας προχώρησε η αστυνομία, καθώς κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου, μετά από πρόστιμο που της επιβλήθηκε επειδή συνέχισε να εργάζεται, παρά το γεγονός ότι ήταν σε αναστολή.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αρκαλοχώρι, και πρόκειται για μια εργαζόμενη, η οποία είναι φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Στην γυναίκα είχε επιβληθεί πρόστιμο, καθώς ούσα ανεμβολίαστη, συνέχισε να πηγαίνει στην εργασία της, παρά το γεγονός ότι τέθηκε σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Η γυναίκα κλειδώθηκε στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου (αλλάζοντας μάλιστα και την κεντρική κλειδαριά) αρνούμενη να αποχωρήσει και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας η οποία, παρουσία εισαγγελέα, προχώρησε στη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η φυσικοθεραπεύτρια, η οποία εντάσσεται στο υγειονομικό προσωπικό, έπρεπε να κάνει rapid test και να εμβολιαστεί, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο αλλά και να υποβληθεί σε rapid test κι έτσι τέθηκε σε αναστολή.


Πηγή: efsyn.gr