Απίστευτο κορωνοπάρτι στα Χανιά-Μια ολόκληρη γειτονιά στο πόδι μέχρι τις 5 το πρωί (video) - Ειδήσεις Pancreta

Πάνω από 300 άτομα χόρευαν και διασκέδαζαν σε ξέφρενους ρυθμούς αψηφώντας τα μέτρα αλλά και το ωράριο κοινής ησυχίας

Νέο κορωνοπάρτι έλαβε χώρα στα Χανιά, το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία της Σπλάντζιας. 

Το πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.30 με 12 το βράδυ, με δυνατή μουσική, χορό, ποτά και συνεχίστηκε μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. 

Στο πάρτι συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα μικρής ηλικίας, ενώ όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του Flashnews.gr, ο συνωστισμός είναι απίστευτος και οι εικόνες δε θυμίζουν σε τίποτα περίοδο καραντίνας, αφού οι συμμετέχοντες ήταν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον.

Το πάρτι "πήρε μπροστά" περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα όπου ένα αυτοκίνητο έφερε στο σημείο ένα τεράστιο φορητό ηχείο και η μουσική ξεκίνησε με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Στην συνέχεια, σε ένα άλλο σημείο της πλατείας μια δεύτερη παρέα έφερε ακόμα ένα ηχείο και η περιοχή θύμιζε συναυλία από τα πολλά ντεσιμπέλ, ενώ οι παρευρισκόμενοι προμηθευοντάν τα ποτά τους από μια αποθήκη στην περιοχή (!).

Στο σημείο οι επιχειρήσεις είχαν κλείσει από τις 23:00 τηρώντας το ωράριο και ενώ τα καταστήματα άδειασαν από τους πελάτες τους, οι συγκεντρωμένοι κάθiσαν στα τραπεζοκαθίσματα των κλειστών καταστημάτων εστίασης, όπου σε αρκετές περιπτώσεις έσπασαν μπουκάλια, ενώ κάποια στιγμή κατά τις 02:30 δύο παρέες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.  

Σύμφωνα με πληρφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονταν στην πλατεία της Σπλάντζιας. 

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο στο ενετικό λιμάνι είχαν γίνει ανάλογες συγκεντρώσεις, παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες ήταν κλειστά τα μαγαζιά, ωστόσο μετά την παρέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, σταμάτησαν οι επόμενες αντίστοιχες "εκδηλώσεις". 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:


Πηγή: flashnews.gr