Ηράκλειο: Επαναλειτουργούν από Δευτέρα τα δημοτικά καταστήματα εστίασης - Ειδήσεις Pancreta
Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα επαναλειτουργήσουν και τα καταστήματα εστίασης της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε..
 

Το «ΜΑΡΙΝΑ» στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου, ο «Πλάτανος» στην πλατεία Αγίου Τίτου, ο «Κουμπές» στην πλατεία Κορνάρου, το αναψυκτήριο στην Όαση, καθώς και το ολοκαίνουργιο αναψυκτήριο στο πάρκο Γεωργιάδη, το οποίο πλέον θα έχει στη διάθεση των πολιτών και τραπεζοκαθίσματα, προετοιμάστηκαν για να υποδεχτούν ξανά τους πολίτες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθεί και ο χρόνος έναρξης λειτουργίας του αναψυκτηρίου της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. στη Δημοτική Ακτή Καρτερού.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων μας που αποτελούν σημεία συνάντησης για την πόλη του Ηρακλείου. Το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα κι είμαστε πλέον πανέτοιμοι, με την εφαρμογή των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, να υποδεχτούμε ξανά στα στέκια της πόλης όλο τον κόσμο, όπως του αξίζει: Με καλούδια από παραδοσιακούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς του τόπου μας, με εκλεκτά προϊόντα από Κρητικούς παραγωγούς, με άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου στη ΔΕΠΑΝΑΛ που κατάφεραν και είναι όλα έτοιμα, στην ώρα τους. Να ευχηθώ επίσης στους συμπολίτες μου, στο τσούγκρισμα των αυγών της Ανάστασης να «σπάσει» το αυγό του κορωνοϊού κι αυτό το Πάσχα, να αποτελέσει το «πέρασμά» μας σε μια καθημερινότητα πιο ασφαλή, πιο ανθρώπινη και πιο αισιόδοξη για όλες και όλους μας. Χρόνια πολλά!».


Πηγή: efsyn.gr