Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τη μάνα και την αδελφή του - Νεκρή η μητέρα - Ειδήσεις Pancreta
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
 
Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο, με έναν 51χρονο να μαχαιρώνει τη μητέρα και την αδελφή του. Εχασε τη μάχη η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο δράστης κατά το παρελθόν φέρεται να έχει παρουσιάσει έντονα ψυχιατρικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει και ο ίδιος αυτοτραυματιστεί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση καθώς ο δράστης τους κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Θύματα της επίθεσης είναι η μητέρα και η δίδυμη αδελφή του δράστη, 80 και 51 ετών αντίστοιχα.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της επίθεσης ενώ ο δράστης, αφού αυτοτραυματίστηκε ξάπλωσε στο σπίτι αναμένοντας τη σύλληψή του.

Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε η ίδια η μητέρα του δράστη ενώ οι διασώστες και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μετέφεραν και τους τρεις στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημερεύει. Η 80χρονη εισήχθη στο χειρουργείο σε βαριά κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των βαρέων τραυμάτων που έφερε. 


Πηγή: efsyn.gr