Κρήτη: Νέο λουκέτο για παραβίαση ωραρίου - Συνελήφθη υπεύθυνος beach party - Ειδήσεις Pancreta
Τρία πρόστιμα για παραβίαση του ωραρίου λόγω κορονοϊού, έχουν επιβληθεί σε καταστήματα της Κρήτης τις δυο πρώτες μέρες της εφαρμογής του μέτρου.

Μετά την αναστολή λειτουργίας δύο καταστημάτων σε Ηράκλειο και Χανιά, ένα ακόμη λουκέτο επιβλήθηκε, αυτήν την φορά στην Σητεία.

Ταβέρνα της περιοχής εντοπίστηκε να λειτουργεί μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μετά από σχετικό έλεγχο. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες, όπως άλλωστε είχε επιβληθεί και στα δύο καταστήματα σε Ηράκλειο και Χανιά.

Στο μεταξύ, στην σύλληψη ενός ατόμου για την διοργάνωση beach part στην περιοχή του Καρτερού στο Ηράκλειο, προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία κατοίκων της περιοχής για διατάραξη κοινής ησυχίας, αστυνομικοί βρέθηκαν στην παραλία του Καρτερούν όπου διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν δεκάδες άτομα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του υπευθύνου και αφού του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για παράβαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr