Νέα διοικήτρια στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta

Η Ελένη Μπορμπουδάκη

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Υγείας τα ονόματα των επτά νέων προσώπων τα οποία προτείνει ο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να αναλαμβάνουν διοικητές/τριες στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

Όσον αφορά την 7η ΥΠΕ Κρήτης, ο υπουργός πρότεινε την Ελένη Μπορμπουδάκη, προκειμένου αντικαταστήσει την μέχρι πρότινος διοικήτρια Ελένη Μαυρομάτη.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για προτάσεις του υπουργού οι οποίες θα πρέπει να περάσουν από έγκριση από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η Ελένη Μπορμπουδάκη είναι οικονομολόγος Υγείας, MPH (Master of Public Health), PhD(c) Δημόσιας Υγείας & Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, Σχολή Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Από τον Μάρτιο του 2017 έως σήμερα είναι διευθύντρια Έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης. υπεύθυνη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών, τεχνικών έργων, προγραμματισμού, λειτουργίας και προώθησης της έκθεσης του ΜΦΙΚ-ΠΚ.

Παράλληλα, έχει διατελέσει αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΠΑΓΝΗ - Βενιζέλειο, καθώς και αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Νοσοκομείου.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr