Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή - Ειδήσεις Pancreta

Ανοιχτά θα είναι αύριο, τελευταία Κυριακή του χρόνου, τα εμπορικά καταστήματα και στο Ηράκλειο. Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα που δόθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016, το Σάββατο 2 (ημέρες αργίας) και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω και της κυριακάτικης λειτουργίας τους.

Τέλος, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., την Τρίτη 5 Ιανουαρίου από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 έως τις 9 μ.μ., ενώ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Φώτων, θα είναι κλειστά.

Ανοιχτά σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο - Κόντρα στα Χανιά

Εκτός από το Ηράκλειο, ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα αύριο Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο και το Ρέθυμνο.

Στον Άγιο θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ στο Ρέθυμνο το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα Χανιά όπου η πλειοψηφία της διοίκησης του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου προτείνει στους εμπόρους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, ωστόσο οι τελευταίοι αντιδρούν...


Πηγή: neakriti