Αυτός είναι ο 50χρονος που αγνοείται στο Ρέθυμνο - Ειδήσεις Pancreta

H οικογένεια του έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του, παρακαλώντας οποιονδήποτε μπορεί να τον έχει δει ή τον δει, να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Μια βδομάδα συμπληρώθηκε απο την εξαφάνιση του 50χρονου υδραυλικού Μανόλη Δαμουλάκη τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν την περασμένη Πέμπτη από το σπίτι του στην Καλλιθέα Ρεθύμνου. 

H οικογένεια του έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του, παρακαλώντας οποιονδήποτε μπορεί να τον έχει δει ή τον δει, να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το rethnea.gr aν και οι μαρτυρίες αρχικά έλεγαν ότι τελευταία φορά τον είδαν γνωστοί του το μεσημέρι της 17ης Δεκεμβρίου σε καφενείο της Καλλιθέας, περιοχή στην οποία είναι και το σπίτι του, υπήρξε νεώτερη μαρτυρική κατάθεση στην Αστυνομία από υπάλληλο καταστήματος που τον γνωρίζει καλά, ο οποίος ανέφερε ότι τον είδε να περπατάει έξω από το κατάστημα, επί της οδού Πορτάλιου της Καλλιθέας, μεταξύ των ωρών 22:00-23:00 τη νύχτα της ίδιας μέρας, και μάλιστα χαιρετήθηκε μαζί του.

Oι δυο μεγάλες επιχειρήσεις αναζήτησης που έκανε η Αστυνομία με την βοήθεια  ανρών της ΕΜΑΚ και εθελοντών Σαμαρειτών,την Τρίτη,τόσο στις δασώδεις περιοχές του δήμου Ρεθύμνου,από την πόλη έως και το Άδελε, όσο και κατά μήκος όλης της παραλιακής ζώνης μέχρι και την Σκαλέτα,ήταν άκαρπες.   
Ο αγνοούμενος άνδρας δεν έχει χρησιμοποιήσει για τυχόν διαδρομή που έκανε κάποιο από τα μεταφορικά του μέσα ενώ το τηλέφωνο του παραμένει απενεργοποιημένο από την ημέρα εξαφάνισης του.


Πηγή: cretalive