Κλοπές και βανδαλισμοί σε σχολεία της Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta
Διάρρηξη σημειώθηκε στο 6ο Γυμνάσιο Χανίων ενώ στο 1ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας, άγνωστοι έκλεψαν αντικείμενα από τσάντες μαθητών - Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων.

Διάρρηξη στο 6ο Γυμνάσιο Χανίων πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες, αφαιρώντας laptop και άλλα αντικείμενα.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμι στο ισόγειο του σχολείου και από εκεί μπήκαν στο κτήριο ενώ έσπασαν και την πόρτα του γραφείου καθηγητών.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα συνεργείο της σήμανσης για να συλλέξει στοιχεία.

Ιεράπετρα: Έκλεψαν τσάντες μαθητών

Ένα περιστατικό κλοπής σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 1ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας, αφού άγνωστοι μπήκαν σε μια αίθουσα κι έκλεψαν αντικείμενα από τις τσάντες των μαθητών.

Όπως αναφέρει το «Ράδιο Λασίθι», η κλοπή συνέβη την ώρα που τμήμα της Β' Γυμνασίου είχε μάθημα Γυμναστικής. Η αίθουσα του τμήματος ήταν κλειδωμένη, όμως οι δράστες φαίνεται ότι μπήκαν από ένα παράθυρο.

Από την αίθουσα πήραν αντικείμενα αξίας που βρήκαν στις τσάντες των μαθητών, σε κάποιους χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ακουστικά κλπ.

Για το περιστατικό όπως είναι λογικό κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και ερευνούν το θέμα.

Βανδαλισμοί στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων 

Νέο περιστατικό βανδαλισμού σε σχολείο σημειώθηκε στα Χανιά, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων στην Αμπεριά. 

Άγνωστοι, είχαν σπάσει την πόρτα, έγραψαν συνθήματα μέσα και έξω από το γραφείο, όπως το σύμβολο της αναρχίας αλλά και μια σβάστικα, ενώ έκλεψαν και ένα λάπτοπ. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία η σήμανση της οποίας έσπευσε στο σχολείο για να συλλέξει αποτυπώματα και οποιοδήποτε άλλο υλικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr