Ξαναζήτησε εκλογές, περιοδεύει στη Μεσαρά - Ειδήσεις Pancreta

Την άμεση προσφυγή στις κάλπες, πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ζήτησε από το Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτιθέμενος στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλλη. Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ενώ το Σάββατο περιοδεύει στη Μεσαρά και τον Μυλοπόταμο.

Αν και μόλις δύο μέρες μετά την παροχή ψήφου
εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ξανά εκλογές αναφέροντας: "Ύστερα από παζάρια με έξι πολιτικούς γυρολόγους, έραψαν μία κυβέρνηση κουρελού, με δύο υπουργούς τεώς ΑΝΕΛ, που παραμένουν όμως στην κυβέρνηση, με αντάλλαγμα την ψήφο εμπιστοσύνης, με δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, που υποστηρίζουν την συμφωνία αλλά δεν διαγράφονται από την κοινοβουλευτική ομάδα, για να μπορέσει ο κύριος Καμμένος να παραμείνει αρχηγός κόμματος". Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στον Σπύρο Δανέλλη επισημαίνοντας πως "πριν από έξι μήνες είχε υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας δήμοκρατίας, και τώρα κατέληξε ότι ο κ. Τσίπρας, είναι ένας ικανός πρωθυπουργός που αξίζει να συνεχίσει το έργο του".

mitsotakis-node1 Από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας | Διονέλλης Μάριος / ΕΦΣΥΝ
 

Το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στη Μεσαρά και στον Μυλοπόταμο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, το χωριό Άγιοι Δέκα του Δήμου Γόρτυνας, καθώς και τη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στις Μοίρες και στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού. Το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρεθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά στο Τυμπάκι, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς.

Η περιοδεία του στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι και Πύργος, ενώ αργά το απόγευμα του Σαββάτου, θα επισκεφθεί το Πέραμα και τα Ανώγεια.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr