Χανιά: Παρουσία Κυριάκου και Ντόρας, η οδός «Κων. Μητσοτάκη» - Ειδήσεις Pancreta

Παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας τμήματος της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά σε «Κων. Μητσοτάκη».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε έξω από την πατρική οικία του πρώην πρωθυπουργού, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την γέννηση του πρώην πρωθυπουργού.

Στην τελετή παρεβρέθηκαν πλήθος κόσμου, φίλων και στελεχών, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

odos-mitsotaki-markogiannakis-avgenakis Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Χρήστος Μαρκοκγιαννάκης | zarpanews.gr
 

Αρχικά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνού και στη συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

odos-mitsotaki1 Από τον χαιρετισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή ονοματοδοσίας της οδού «Κων. Μητσοτάκη» | zarpanews.gr
 

Πηγή: pancreta