Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου: Η Βία είναι καταδικαστέα απ’ όπου και αν προέρχεται. - Ειδήσεις Pancreta

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφή βίας απ’ όπου αυτή και αν προέρχεται. ‘’Ο Κόμπος έχει φτάσει στο χτένι’’  με τη νέα τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκαν η Πρόεδρος και οι σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης από δυνάμεις του (Π.Α.ΜΕ)

Συγκεκριμένα αφού προπηλάκισαν  τη δικαστική αντιπρόσωπο, βιαιοπράγησαν κατά  συναδέλφων μας, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό και την σύγχυση που διακατέχει τους Συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ - ΚΚΕ, αφού οι εργαζόμενοι τους  «πετούν» έξω από τα Συνδικάτα, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, έχοντας πραγματικά βαρεθεί την ξύλινη γλώσσα που τους επιβάλλει ο Περισσός.

Οποιεσδήποτε συνδικαλιστικές διαφορές θα πρέπει να αναδεικνύονται και να επιλύονται  με επιχειρήματα, προτάσεις όπως αρμόζει σε μία Δημοκρατική κοινωνία και όχι να πράττουμε   σύμφωνα με τους νόμους της «ζούγκλας».

Θα πρέπει, επιτέλους, οι Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ - ΚΚΕ να καταλάβουν ότι σε μια εποχή που καταπατούνται τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, οι εχθροί δεν είναι ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε τα Συνδικάτα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Η


Πηγή: pancreta