Στα Χανιά την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας - Ειδήσεις Pancreta

Στα Χανιά θα βρεθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μία επίσκεψη η οποία θα διαρκέσει μερικές ώρες. 

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στα Χανιά το πρωΐ της Τετάρτης και θα συναντήσει τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων ενώ πιθανόν να επισκεφθεί τις δύο ΤΟΜΥ Χανίων. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι δύο Χανιώτες υπουργοί, Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης.

Επίσης, αναμένεται να επισκεφτεί το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και αργά το απόγευμα της Tετάρτης θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Την επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.» ο γραμματέας της νομαρχιακής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος σημείωσε ότι το μεσημέρι της Τρίτης θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια με τη συμμετοχή όλων των δημάρχων του νομού ενώ αργότερα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τις δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας που λειτουργούν στα Χανιά και το νέο αρχαιολογικό μουσείο στη Χαλέπα.

Πηγή


Πηγή: pancreta