Στη Σητεία βρέθηκε η σορός του αγνοούμενου ψαρά - Ειδήσεις Pancreta

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πριν από 7 ημέρες, του 70χρονου ερασιτέχνη ψαρά, από την βραχώδη περιοχή, στο ύψος του αεροδρομίου Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η σορός του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε χθες από έναν ψαρά, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησάκι Ψείρα της Σητείας Λασιθίου. Το σώμα του 70χρονου ανασύρθηκε από το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Τα ίχνη του 70χρονου, χάθηκαν την περασμένη Τρίτη, όταν μετέβη σε βραχώδες σημείο στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού για να ψαρέψει. Όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, η οικογένειά του ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές. Τα προσωπικά αντικείμενα του 70χρονου, μαζί με το καλάμι του βρέθηκαν στο σημείο όπου συνήθιζε να ψαρεύει. Παρά την μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας αλλά και εθελοντών, οι οποίοι έψαχναν για μέρες στην ευρύτερη θαλάσσια και παράκτια περιοχή του Ηρακλείου, ο άνθρωπος δεν είχε εντοπιστεί.

Σταυρούλα Κατσουλάκη

Πηγή


Πηγή: pancreta