Στο αυτόφωρο για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης - Ειδήσεις Pancreta

Εργαζόμενο σε Κέντρο Υγείας του νομού Ηρακλείου , κατήγγειλε 17χρονη μαζί με την μητέρα της για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 17χρονη μετέβη στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να κάνει ακτινογραφία η οποία είναι απαραίτητη για τις εξετάσεις εισαγωγής σε στρατιωτικές ή αστυνομικές σχολές που πρόκειται να δώσει τις επόμενες ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η ανήλικη με κλάματα στα μάτια περιέγραψε στην μητέρα της, πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος ο οποίος είναι και οικογενειακός τους φίλος, την θώπευσε σε στήθος.

Η μητέρα του κοριτσιού μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Ο εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας συνελήφθη αμέσως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου που του άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου με την επιβαρυντική περίσταση ότι η πράξη τελέστηκε από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες του, στο ανήλικο με χειρονομίες και προτάσεις. Ο συλληφθείς που αρνείται τις, σε βάρος του, κατηγορίες, θα δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Σταυρούλα Κατσουλάκη

Πηγή


Πηγή: pancreta