Ηράκλειο: Τον Ιούνιο το 1ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας - Ειδήσεις Pancreta

Το 1ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στο Ηράκλειο, διοργανώνει από 1 έως 5 Ιουνίου στο νέο παραλιακό πάρκο του Καράβολα, η εθελοντική ομάδα «Heraklion Eco Voice», σε συνεργασία με τον Δήμο και τον ΕΣΔΑΚ. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης σε ένα αστικό περιβάλλον, με δράσεις οι οποίες έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει μια πόλη όπως το Ηράκλειο.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα θα ενημερώσουν, θα διασκεδάσουν και θα κινητοποιήσουν τον κόσμο για την σημασία που έχει η ατομική συμβολή σε μια τεράστια προσπάθεια να διασωθεί το περιβάλλον και να βελτιωθεί η καθημερινότητα.

Η συνεχής αλληλεπίδραση των επισκεπτών κάθε ηλικίας είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης για να δημιουργήσουν νέες τάσεις κοινωνικοποίησης και σεβασμού του χώρου μας και του ίδιου μας του εαυτού. Σε έναν χώρο ιδιαίτερα προσβάσιμο και αγαπητό από το κοινό του Ηρακλείου θα έχουν τη δυνατότητα όλοι να εκθέσουν ιδέες καινοτόμες, καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ανησυχίες.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με την ενεργή παρουσία τους να επικοινωνήσουν με  την υπεύθυνη προγράμματος εκδηλώσεων: Κατσαντώνη Έλενα, τηλ.: 6906126913

Η συμμετοχή μπορεί να περιλαμβάνει δράσεις, ομιλίες, εργαστήρια, παρουσιάσεις προϊόντων ή έργων, όλα με θέμα τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος.

festival-astikis-oikologias-afisa

πηγή


Πηγή: pancreta