Με... Novartis το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι - Ειδήσεις Pancreta

Πρωταγωνιστικό ρόλο το καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει το σκάνδαλο της Novartis. Η ομάδα με τίτλο «Έκατσε η Κουτσή Κατσίκα» έχει ετοιμάσει ένα άρμα με τον τίτλο «Μέγας Χαμαιλέων».

Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της ομάδας Κώστας Βαμιαδάκης, η έμπνευση ήρθε αστραπιαία και η υπόθεση του σκανδάλου δεν μπορούσε να λείπει από το φετινό καρναβάλι.

karnavali-rethymno-2018-5 Πρωταγωνιστικό ρόλο το καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει το σκάνδαλο της novartis. | Μάριος Διονέλλης / ΕΦΣΥΝ
 

Το σενάριο της ομάδας προβλέπει την αναπαράσταση μιας δίκης, σε ειδικό δικαστήριο, η οποία καταλήγει στο να κατατεθεί επί πίνακι η κεφαλή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

karnavali-rethymno-2018-3 Πρωταγωνιστικό ρόλο το καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει το σκάνδαλο της novartis. | Μάριος Διονέλλης / ΕΦΣΥΝ
 

Στο φετινό ρεθεμνιώτικο καρναβάλι συμμετέχουν πάνω από 15.000 καρναβαλιστές, με 37 ομάδες και 27 άρματα ενώ η μεγάλη παρέλαση προγραμματίζεται για την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, στο κέντρο του Ρεθύμνου.

karnavali-rethymno-2018-1 Πρωταγωνιστικό ρόλο το καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει το σκάνδαλο της novartis. | Μάριος Διονέλλης / ΕΦΣΥΝ
 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με τη διοργάνωση, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου το πρόγραμμα του τελευταίου 4ημέρου, τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί, ενώ έδωσαν οδηγίες και συστάσεις στους επισκέπτες.

Όπως τόνισε η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, η πόλη είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, σε άψογη συνεργασία, όπως κάθε χρόνο, με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς.

karnavali-rethymno-2018-4 Πρωταγωνιστικό ρόλο το καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει το σκάνδαλο της novartis. | Μάριος Διονέλλης / ΕΦΣΥΝ
 

Πηγή: pancreta