Μπαράζ τροχαίων τα Χριστούγεννα στην Κρήτη - Ειδήσεις Pancreta

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο Ρέθυμνο με μία γυναίκα 47 ετών να χάνει τη ζωή της όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός εξετράπη της πορείας του. Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού σημειώθηκε και το βράδυ των Χριστουγέννων στις Μελέσες Ηρακλείου.

Στο δυστύχημα στα Περιβόλια Ρεθύμνου η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν χτύπησε πιθανώς σε κράσπεδο πέφτοντας από το δίκυκλο που οδηγούσε ένας 30χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Ο αριθμός των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη, λίγο πριν το τέλος του 2017 ανέρχεται πλέον σε 52.

Στο άλλο ατύχημα οδηγός αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στις Μελέσες και κατέληξε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το όχημα και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.  

Σε άλλο περιστατικό, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων δύο ΙΧ αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου, χωρίς όμως να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός. 

πηγή


Πηγή: pancreta