Αφιέρωμα στους Υποψηφίους του ο Αλιφιεράκης - Ειδήσεις Pancreta

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στους υποψηφίους της έχει ξεκινήσει μέσω της σελίδα στο FaceBook η Παράταξη του Μανώλη Αλιφιεράκη «Μπροστά για το Επιμελητήριο». Οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται σταδιακά κι από ότι φαίνεται ο Αλιφιεράκης θα τηρήσει τη δέσμευση του για ένα κράμα εμπειρίας και νεανικού δυναμισμού. 

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις των υποψηφίων που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής:

Θωμάς Φορτετσανάκης - Τμήμα Εμπορίου - Ιδιοκτήτης της επιχείρησης εστίασης Chop Chop και εταίρος στην "Σταθμός Κρέατος -Αδερφοί Φορτετσανάκη ΟΕ"

«Δουλέψαμε σκληρά και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αποκλεισμούς. Για να μπορούν όλοι. Χτίσαμε πάνω στο ήθος, πάνω στην ομάδα.Αυτή είναι η δύναμή μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Συνεχίζω ως στρατιώτης του κοινού μας οράματος για να πάμε το Επιμελητήριο Μπροστά.»

Γρηγόρης Αβραάμ - Τμήμα Μεταποίησης - Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της εταιρίας SecurityFors.

«Τώρα είναι η ώρα να πάμε το Επιμελητήριο Ηρακλείου κι άλλα βήματα μπροστά. Να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας. Να προχωρήσουμε με ασφάλεια μέσα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και με νέες ιδέες να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής για τους επιχειρηματίες της πόλης μας.»

Κωνσταντίνος Καδιανάκης –Τμήμα Εμπορίου - μέτοχος στην ¨Εμπορικό Κέντρο ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ", εταιρία που δραστηριοποιείτε στους τομείς Άρδευσης, Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων, Ύδρευσης, Θέρμανσης, Κλιματισμός, Ειδών υγιεινής, Πλακιδίων. 

«Σήμερα ο Επιμελητηριακός Φορέας χρειάζεται καθαρή, ανεξάρτητη και οραματική σκέψη, καθώς η πρόοδος της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει ένα επιχειρησιακό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο, με νέες συνθήκες αγοράς και τάσεων του καταναλωτικού κοινού. Βασικός στόχος αποτελεί η δημιουργία δομών που θα προετοιμάσουν και θα εντάξουν τις επιχειρήσεις στις νέες προκλήσεις τις αγοράς, αλλά και θα δώσουν το ερέθισμα, την γνώση και την εξειδίκευση σε αυτές να πρωτοπορήσουν, να βγουν μπροστά και να δημιουργούν τις εξελίξεις. 
Οι δράσεις και η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων στον Επιμελητηριακό Φορέα φανερώνουν έναν νέο ρόλο που καλείται να παίξει, τον αποτελεσματικό συντονισμό της πανεπιστημιακής, της ερευνητικής και της επιχειρηματικής κοινότητας με σκοπό την δημιουργία ενός πρότυπου και καινοτόμου υποστηρικτικού μοντέλου επιχειρηματικής ανάπτυξης.»

Αλεξάκη Φωτεινή-Ευρυδίκη (Φέη)  Τμήμα Εμπορίου - Ιδιοκτήτρια καταστήματος καλλυντικών Beauty Philosophy By S (Sandy’s) 

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μετά την πρόταση που δέχτηκα από τον κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, να είμαι υποψήφια στην παράταξη Μπροστά..Επιμελητήριο!! Είμαι νέα επιχειρηματίας, μόλις 27 ετών, σίγουρα με μικρή εμπειρία αλλα όμως με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά και νέες καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν στην προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας.Με πτυχίο Μηχανικών Πληροφορικής και σπουδές στην αισθητική μαθαίνω να προσπαθώ καθημερινά και να εκπαιδεύομαι στον δύσκολο δρόμο του επιχειρείν. Όραμά μου κατεβαίνοντας υποψήφια είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να συνεισφέρω στο επιμελητήριο εκπροσωπώντας τα όνειρα της γενιάς μου και μετατρέποντας την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους τους επιχειρηματίες!! Να ενισχύσουμε τους νέους, να χτίσουν το μέλλον τους στην χώρα μας και να καταφέρουν έτσι να φέρουν πίσω όσους έφυγαν στο εξωτερικό για να γίνουμε μια γροθιά και να προχωρήσουμε Μπροστά…!! Σε αυτή την παράταξη φιλοδοξούμε να παντρέψουμε την ορμή και τα όνειρα των νέων με τις γνώσεις και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Γιατί το ταλέντο υπήρχε πάντα άφθονο στην Ελλάδα, το θέμα είναι να το στηρίξουμε!!

Καλλιόπη Παραγιουδάκη, Τμήμα Υπηρεσιών - Μεσίτης Ασφαλειών

Κατεβαίνω γιατί πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και τη διάθεση πόρων με στόχο νέοι άνθρωποι όχι να βρουν δουλειές αλλά να δημιουργήσουν δουλειές .Όραμα μου είναι η δημιουργία επιχειρηματικής υπεραξίας και όχι στην ευκαιριακή και κακώς εννοούμενη επιχειρηματικότητα.

Νικος Λειβαδιωτακης – Τμήμα Υπηρεσιών- Λογιστής Φοροτεχνικός Σύμβουλος Προγραμμάτων

«Μετά την τιμητική πρόταση του κ. 
Manolis Alifierakisπρος το πρόσωπο μου ,αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος με την παράταξη Μπροστά - Επιμελητήριο Ηρακλείου λαμβάνοντας υπόψη πως με τα 24 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σαν ΛΟΓΙΣΤΗΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΗΣ και την 12ετη εμπειρία μου στην θέση του Αντιπροέδρου στο Δ.Σ της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν . Ηρακλείου θα μπορούσα να βοηθήσω και να συνεισφέρω από το δικό μου μετερίζι τόσο τους συναδέλφους λογιστές φοροτέχνες όσο και του επαγγελματοβιοτέχνες .

Με την καθημερινή μου ενασχόληση λόγω επαγγέλματος με την πολυνομία στα φορολογικά –ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα και παράλληλα με τη συχνή επαφή μου με ένα μεγάλο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρηματιών του Ηρακλείου θα μπορούσαμε με της προτάσεις τόσο οι δίκες μου όσο και τον συναδέλφων να βρεθούν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας που τυχόν τους απασχολούν .

Επίσης με της γνώσεις και την εμπειρία μου θα ήθελα να παντρέψω την γνώση με την εμπειρία , την καινοτομία και την εξωστρέφεια με αποτέλεσμα την βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτό θα το επιτύχουμε δίνοντας κίνητρα για την ενεργό συμμετοχή του κάθε επαγγελματία στην εξειδίκευση, την επιμόρφωση και την προβολή του επαγγέλματος και της επιχείρησης του.»

Γιάννης Μαυράκης - Τμήμα Εμπορίου- Διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο επιχειρήσεων ‘’envirol καύσιμα Κρήτης’’.

"Ως νέος επιχειρηματίας, έχω την όρεξη και το πάθος να συνεισφέρω ώστε να αναδείξουμε τις ανάγκες και να δώσουμε τις λύσεις στα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του Ηρακλείου. Μπορώ και θα συμβάλω με προτάσεις και θέσεις στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Με την εμπειρία των παλιών και την όρεξη και το δυναμισμό των νέων θα βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."


Πηγή: pancreta