Απαγωγέας του Λεμπιδάκη πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών (video) - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Ένας από τους πιο μαχητικούς πολίτες του Ρεθύμνου, είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Είχε πρωταγωνιστήσει στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν στο Ρέθυμνο, τον Μάρτιο τού 2016, εναντίον τού τότε υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είχε συλληφθεί για προσπάθεια εμπρησμού γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κωδικοί επικοινωνίας των απαγωγέων με την οικογένεια και η… αγγελία

«Κωδικός Α.Β.». Αυτός ήταν ο μυστικός κώδικας ανάμεσα στους απαγωγείς και στην οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cnn.gr.

Υπήρχε σε κάθε γραπτό μήνυμα των απαγωγέων για να γνωρίζουν οι συγγενείς ότι πράγματι προέρχεται από αυτούς και όχι από κάποιον επιτήδειο.

Την ίδια στιγμή, σε γραπτό μήνυμα που έστειλαν έθεσαν ως τρόπο για να δείξει η οικογένεια στους ίδιους τους δράστες ότι συμφωνεί στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, τη δημοσίευση από πλευράς της οικογένειας αγγελίας στο φύλλο τοπικής εφημερίδας που θα κυκλοφορούσε τη Δευτέρα 11/9/2017 και θα έπρεπε να είχε το παρακάτω περιεχόμενο «πωλείται» στη βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου μεγάλος επαγγελματικός βιοτεχνικού χώρος 3000 τ.μ., χτισμένος σε 10.000 τ.μ. οικοπεδική έκταση. Κατάλληλος για πολλές χρήσεις. Τιμή πώλησης ανάλογη με τη μοναδικότητα. Τηλέφωνα...».

Οι απαγωγείς είχαν πει στην οικογένεια ότι αν δεν κάνουν την συγκεκριμένη ανάρτηση αγγελίας, θα σημαίνει ότι η οικογένεια δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους και άρα άφηναν να εννοηθεί ότι θα σκότωναν το Μιχάλη Λεμπιδάκη.

πηγή


Πηγή: pancreta