1ος Δρόμος για την Υγεία, από τον Καράβολα μέχρι το Βενιζέλειο - Ειδήσεις Pancreta

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Βενιζελείου ως αρωγός της υγείας προσπαθεί για μια ακόμη φορά να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να προβάλει το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη μας.

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου αλλά και την οργανωτική επιμέλεια του Π.Ο.Η Kάστρο διοργανώνει τον 1ο Δρόμο για την Υγεία από τον Καράβολα στο Βενιζέλειο Γ.Ν, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης γονείς με μικρά παιδιά, νηπιακής και σχολικής ηλικίας, θα συμμετέχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο του Καράβολα υπό τους ήχους μουσικής και ….μπαλονιών.

Επίσης ο Σύλλογος καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα οργανωθεί στο χώρο (Καράβολα) από την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του «Βενιζελείου» Γ.Ν.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ποδήλατα στους μη έχοντες για συμμετοχή στην εκδήλωση!

Στους συμμετέχοντες, χωρίς καμία επιβάρυνση, θα χορηγηθεί ένα μπλουζάκι, ένα καπελάκι, νερό και ένα μικρό σνακ. Στο τέλος, στον προαύλιο χώρο του Βενιζελείου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση των ποδηλάτων (και άλλων δώρων έκπληξη) λαμβάνοντας ακόμη μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Ο σύλλογος Εργαζομένων Βενιζελείου προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να συμμετέχει ενεργά ακολουθώντας τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας (κράνη, συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών) για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έγκαιρη δήλωση = πολλαπλάσια κουπόνια στην κλήρωση!!

(έως και 15/6 κλήροι x3!!!, έως και 21/6 κλήροι x2!!, έως 25/6 x1)

www.venizeleio.eu/

https://dgty.wordpress.com/

Βιοκινητική εκπαίδευση: έναρξη 10:00 / Ποδηλατικός περίπατος 11:00

Ολοκλήρωση ποδηλατικού περίπατου 12:20 / Κληρώσεις δώρων και απονομή 12:30

πηγή


Πηγή: pancreta