Δώρο ζωής στον Αγωνιστικό Όμιλο Ελούντας (video) - Ειδήσεις Pancreta
Το τελευταίο διάστημα είναι πολλά τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε γήπεδα και στάδια της χώρας όπου αθλητές, ακόμα και νεαρής ηλικίας, να έχουν καταρρεύσει εν ώρα προπονήσεων ή και αγώνων.

Αν υπάρχει γιατρός, που σε αγώνα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή του, σίγουρα θα χρειαστεί και κάποια βοηθήματα, όπως ένας απινιδωτής.

Η προσφορά στην πρόεδρο του Δ.Σ
 

Το συμβούλιο του ΑΟ Ελούντας με μέλη του τους: πρόεδρος Δέσποινα Χασιώτη, αντιπρόεδρος Μιχάλης Παπαντωνάκης, γραμματέας Αθανασία Παυλάκη, αναπληρώτρια γραμματέας Αθηνά Βάρδα ,ταμιας Δήμητρα Πετράκη, και μέλη Γιάννης Σφυρακης, Νικόλαος Παπασταυράκης, έβαλε από την αρχή την ασφαλεια των 60 περίπου παιδιών της ακαδημίας σε πρώτη προτεραιότητα.

Έγινε η πρόταση στην ξενοδοχειακή τουριστική επιχειρηση του Φώτη Κοκοτού όπου η απάντηση σου ήταν άμεσα θετική. Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου μέλη του Δ.Σ της ομάδας βρέθηκαν σε ένα απο τα ξενοδοχεία της επιχείρησης όπου και τους παραδόθηκε το σωτήριο αυτό μηχάνημα.

Τα μέλη του Δ.Σ με το δώρο ζωής
 

“Με τα χέρια μου έχω βγάλει απο την θάλασσα πελάτη μας και αν δεν είχαμε απινιδωτή δεν ξέρω αν τωρα που μιλάμε ο ίδιος θα ζούσε, οπότε η πρώτη σκέψη μόλις μας ζητήθηκε απο το συμβούλιο της ομάδας ήταν σαφως ναι” σχολίασε ο Φώτης Κοκοτός ευχόμενος αχρείαστο να είναι.

Απο την μεριά της ομάδας ο Μιχάλης Παπαντωνάκης ευχαρίστησε τον επιχειρηματία που πάντα είναι στο πλευρό των τοπικών αναγκών και μίλησε για δώρο ζωής προς τους 60 και πλέον αθλητές της ακαδημίας της ομάδας.

Άμεσα θα ξεκινήσει και η εκπαιδευση μελών του Δ.Σ στην σωστή χρήση του μηχανήματος ώστε αν συμβεί κάτι να μπορεί αυτό να χρησιμοποιηθεί σωστά.

Θ.Κ


Πηγή: fonien.gr