Τι είναι τελικά τα mRNA εμβόλια - Το βίντεο που δίνει τις απαντήσεις - Ειδήσεις Pancreta
Είναι ασφαλή τα mRNA εμβόλια; Με ποια διαδικασία επιδρούν στον οργανισμό μας και πόσο θα πρέπει να μας φοβίζουν τα συστατικά του. Οι εξηγήσεις με απλά λόγια μέσα από ένα διαφωτιστικό βίντεο.
 

Η 27η Δεκεμβρίου ήταν μία ιστορική μέρα -και- για τη χώρα μας, με την έναρξη των εμβολιασμών των πρώτων Ελλήνων και τις πρώτες "συστάσεις" των εμβολίων στη ζωή μας.

Η συζήτηση σχετικά με τα εμβόλια., τα συστατικά και την ασφάλειά τους, βέβαια, είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό, πριν καν αυτά εγκριθούν, σηματοδοτώντας και μία νέα σελίδα στην ιστορία της επιστήμης και της ανθρωπότητας, που είδε φως στην άκρη του τούνελ μετά από μία μάχη ενός σχεδόν έτος.

Τη ώρα, ωστόσο, που όλο και περισσότερες δόσεις προγραμματίζονται να φτάσουν στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο "φουντώνουν" και οι διαξιφισμοί σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και την επιλογή των ανθρώπων που αμφιταλαντεύονται. Αρκετός κόσμος παραμένει επιφυλακτικός, ενώ και εδώ, όπως με τη μάσκα αλλά και τη νόσο υπάρχει και μία μάζα αρνητών και συνωμοσιολόγων.

Επειδή, λοιπόν, πρόκειται για ένα επιστημονικό ζήτημα, με πολλές εύλογες ερωτήσεις και αρκετά σύνθετες απαντήσεις , το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά επεξηγηματικό και κυρίως απλό, ως προς την κατανόηση κάποιων πραγμάτων. Από κάποια εισαγωγικά στοιχεία, όπως τη σύσταση του κυττάρου, των γονιδίων και του SARS-Cov 2 μέχρι τον τρόπο με τον οποίο φτιάχτηκαν τα εμβόλια και τη διαδικασία που επιδρούν στον οργανισμό μας. Ένα βίντεο 10 λεπτών, που εξηγεί απλά τι είναι τα mRNA και τα DNA εμβόλια, τι ακριβώς είναι το νανοσωματίδιο που τοποθετήθηκε σε αυτά και πόσο ασφαλή είναι τελικά για τη ζωή μας.


Πηγή: news247.gr