Προκήρυξη για μόνιμους γιατρούς στα νοσοκομεία Ηρακλείου και Χανίων - Ειδήσεις Pancreta

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Κλινικών και Τμημάτων σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα και με το επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης του Νοσοκομείου, προκηρύχθηκαν 20 συνολικά θέσεις μονίμων ιατρών Ε.Σ.Υ, διαφόρων ειδικοτήτων για τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο και επτά για το νοσοκομείο Χανίων.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στη προκήρυξη όλων των μονίμων θέσεων για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς βασικός στόχος είναι η αυτόνομη λειτουργία τους,  για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση «esydoctors.moh.gov.gr» και ξεκινάει την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 23:59. 

Για το ΠΑΓΝΗ προκηρύχθηκαν δέκα θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις αφορούν την Καρδιολογική, Οδοντιατρική και Παιδιατρική Κλινική, με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Για το Βενιζέλειο προκηρύχθηκαν δέκα θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις αφορούν τη Νευρολογική Κλινική, την Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας και το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Για το Νοσοκομείο Χανίων προκηρύχθηκαν επτά θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι πέντε αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι δύο αφορούν την Καρδιολογική και την Οφθαλμολογική, με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις προκηρύξεις αναλυτικά, στις ιστοσελίδες των δυο νοσοκομείων, www.pagni.grκαι www.venizeleio.gr.

πηγή


Πηγή: pancreta