Ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες διορισμών σε νοσοκομεία και ΚΥ της Κρήτης, της προκήρυξης 7Κ, των διορισμών του ΟΑΕΔ και οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 5Κ. 

Οι προσλήψεις της προκήρυξης 7Κ αφορούν συνολικά 37 άτομα εκ των οποίων: 16 άτομα στο Νοσοκομείο Βενιζέλειο, πέντε άτομα στο Νοσοκομείο Χανίων, πέντε άτομα στο  Νοσοκομείο Ρεθύμνου, τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου,  δύο άτομα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ένα άτομο στο Π.Π.Ι. Σφακίων, ένα άτομο στο ΠΕΔΥ Ηρακλείου, ένα άτομο στο ΠΕΔΥ Χανίων, ένα άτομο στο Κ.Υ. Κισσάμου και ένα άτομο στο Κ.Υ Καντάνου.

Σε ότι αφορά τις προσλήψεις στο Νομό Ρεθύμνου, τα πέντε άτομα αφορούν στην ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό του Δημόσιου Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης.

Από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ προσλαμβάνονται 41 άτομα συνολικά, διαφόρων ειδικοτήτων, 8 από τους οποίους αφορούν σε πληρώματα ασθενοφόρων ενώ στα Κ.Υ. και  ΠΕΔΥ του νησιού, προσλαμβάνονται με τη συγκεκριμένη προκήρυξη 18 άτομα.

Επίσης, ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 5Κ, από την οποία θα ενισχυθούν οι δομές Υγείας του νησιού με 22 άτομα μόνιμου προσωπικού, από τους οποίους εννέα άτομα πλήρωμα ασθενοφόρων, έξι εργατοτεχνίτες και εφτά για διοικητικό προσωπικό.

πηγή


Πηγή: pancreta